Header Image
Home / Diensten

Diensten

Stucwerk

Is beschikbaar in verschillende soorten, kleuren, en texturen. Deze zijn toepasbaar in verschillende technieken en effecten. Welke voor jou geschikt is, is afhankelijk van je smaak. Uiteraard adviseren wij je graag over de keuze.

Schroom niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 030-227 18 35 of ons contactformulier.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een spiegelgladde afwerklaag. Na het aanbrengen van pleisterwerk kan de wand afgewerkt worden met sierpleister, schuurwerk, verf of behang.
mse-pleisterwerk

Raapwerk

Het aanbrengen van raapwerk is bedoeld om plafonds en/of wanden vlak en strak te maken. Raapwerk wordt gebruikt om scheve muren of plafonds recht te maken. Na het aanbrengen van raapwerk kan de wand afgewerkt worden met sierpleister, schuurwerk, verf of behang.
mse-raapwerk

Spackspuitwerk

Spackspuiten is erg geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Deze methode wordt vandaag de dag steeds vaker toegepast in woningen, omdat het relatief goedkoop is en toch kwalitatief/decoratief. Spack wordt machinaal aangebracht en te verkrijgen in verschillende kleuren en korreldiktes.
mse-spackspuiten

Schuurwerk

Schuurwerk is een laag met een hele fijne korrel die met behulp van een spons afgewerkt wordt. Het kan grof of fijn geschuurd worden. Schuurwerk kan aangebracht worden op zowel wanden als plafonds. Wij adviseren na aanbreng van het schuurwerk de wand te texen, met waterafstotende verf.
mse-schuurwerk

MijnStucExpert logo

  • ✓ VAKKUNDIG
  • ✓ SCHERP GEPRIJSD
  • ✓ BETROUWBAAR
  • ✓ SERVICEGERICHT
  • ✓ PRO-ACTIEF

Contactformulier

Leeftijd Woning

Type Werk

Type Opdracht

Oppervlakte

Uitvoerdatum

Vragen en/of Opmerkingen

Naam (verplicht veld)

Adres + Plaats (verplicht veld)

Email (verplicht veld)

Telefoon (verplicht veld)

Top