Header Image
Home / Over Ons

Over Ons

MijnStucExpert.NL

Stukadoors- en Klussenbedrijf ‘MijnStucExpert.NL’ is een kleine onderneming gevestigd in Utrecht, bestaande uit professionele vakmensen met ruime ervaring in stukadoorswerkzaamheden.

Vakkundig streven wij naar kwaliteit en perfectie en werken voornamelijk in de particuliere sector. Je kunt bij ons terecht voor zowel kleine verbouwingen als grote afbouw projecten. Hierbij vinden wij de prijs-kwaliteit natuurlijk erg belangrijk, waardoor je standaard kunt profiteren van onze concurrerende tarieven!

Naast het standaard pleisterwerk van wanden en plafonds zijn wij tevens gespecialiseerd in het leggen van zowel laminaat als houten vloeren en diverse typen (binnen) schilderwerk en spackspuitwerk.

Het team van ‘MijnStucExpert.NL’ hecht veel waarde aan goed contact met de klant, een duidelijke tijdsplanning en prijsafspraak. Daarnaast vinden wij een correcte en netjes opgeruimde oplevering op zijn plaats.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je direct geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat een reactie achter via ons contactformulier. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord op je vraag/vragen en/of een passend voorstel!

 

MijnStucExpert logo

  • ✓ VAKKUNDIG
  • ✓ SCHERP GEPRIJSD
  • ✓ BETROUWBAAR
  • ✓ SERVICEGERICHT
  • ✓ PRO-ACTIEF
Top